Levering

Bestelproces:

- U stuurt mij een mail met uw verzoek of vraag. Geef daarbij ook uw telefoonnummer en woonplaats op aub.
- Als het nodig is of u stelt het op prijs, bel ik u voor nader overleg over de opdracht, prijs, wijze van betaling, eventuele aanbetaling en levertijd en wijze van levering. Indien het meubel dit vereist kom ik ter plekke plaatsen en monteren. Alles in overleg.
- Ik stuur u een mail met gemaakte afspraken en u geeft daarvan bevestiging.
- Zodra de opdracht klaar is stuur ik een foto zodat u alvast kunt zien of het aan de verwachting voldoet en spreken we de levering af.

Wijze van levering:

- Ophalen heeft uiteraard de scherpste prijs en ook mijn voorkeur.
- Tegen meerkosten van de koerier tarieven (ongeveer €10,- per object) kan ook bezorging door bv. Post.nl of DPD worden afgesproken.
- Bezorging door mij is dus mogelijk, meerkosten daarvan kunnen in telefonisch overleg besproken worden. Als uitgangspunt daarbij kunt u denken aan 1 euro per km afstand vanaf mijn werkplaats in Amsterdam.
- Mocht er een tekortkoming geconstateerd worden (zie ook: ‘hout werkt’) dan wordt in goed overleg aan een oplossing gewerkt die de klant tevreden stemt.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Neem contact op

Contactgegevens

Ringvaartdijk 44
1066DE Amsterdam
T 0636110060
E houtvanmij@gmail.com
KvK 54183014

Houtvanmij

Onder het motto  “Alles is iets” maak ik al een aantal jaren uit hergebruikt hout (pallets, bekistings- en sloophout), divers meubilair.

Volg ons