Over mij

Onder het motto: “Alles is iets” maak ik al een aantal jaren uit pallets, haspels en sloophout divers meubilair. Daarbij was ik steeds op zoek naar de perfecte pallet: robuust, goede kwaliteit hout en bijna nieuw. Die pallets heb ik na lang zoeken gevonden: opgebouwd uit planken van 10 bij 1,8 cm met dwarsbalken van 3 bij 7 cm.  Deze pallet vormt de basis voor een groeiende hoeveelheid vormen en maten van divers meubilair en andere objecten. Zo zijn er tweezitters, fauteuils, hoekbanken, tafels, kleding- en boekenkasten, vloeren en schuttingen en plantenbakken tot stand gekomen, en wie weet wat nog meer……..

In 2010 startte ik houtvanmij. De naam drukt voor mij perfect uit hoe ik kleinschalig en persoonlijk goede service wil bieden met een milieuvriendelijk product op maat gemaakt en geplaatst.

Vanaf 2011 heb ik een groeiende hoeveelheid meubels op maat gemaakt en geleverd. Een enkele keer was dat op kleur, gekozen door de opdrachtgever.

Naast de producten die ik al langer voor particulieren maak, hebben bedrijven inmiddels ook de weg naar Houtvanmij gevonden.  Ook heb ik in voorjaar 2013 voor het programma “Eigen huis en Tuin” een klikokast gemaakt.

Op verzoek zet ik bij wijze van persoonlijke service tekst op het meubilair. Enkele voorbeelden: Klep dicht, Bezit me, Vrijplaats, Door zit,  Op eigen houtje.  Voel je vrij om zelf ook iets te bedenken. Ik plaats maximaal 20 tekens zonder meerkosten.

Neem een kijkje bij de uitgevoerde opdrachten, ik blijf bijplaatsen zodat je me met nieuwe ontwerpen en gebruiksdoelen op de voet kunt blijven volgen. Ik kan  op korte termijn leveren.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Neem contact op

Contactgegevens

Ringvaartdijk 44
1066DE Amsterdam
T 0636110060
E houtvanmij@gmail.com
KvK 54183014

Houtvanmij

Onder het motto  “Alles is iets” maak ik al een aantal jaren uit hergebruikt hout (pallets, bekistings- en sloophout), divers meubilair.

Volg ons